5e5e6b9aa9f40c28ec5343d4
Vedete

Justin Bieber: "Primul an de casnicie a fost foarte dificil!"

Articol scris de UTV Data publicării:

Primul an ca proaspat casatoriti se pare ca n-a fost tocmai roz pe Justin Bieber si Hailey Biber, din cauza problemelor cu increderea ale artistului.

Cantaretul s-a casatorit cu Hailey in septembrie 2018, la doar doar luni dupa ce s-au logodit. Dragoste la prima vedere, right?!

Cu toate acestea, viata de proaspat casatoriti nu a mers la fel de bine pe cat cei doi se asteptau, deoarece problemele din trecutul lui Justin, legate de presiunea vietii in lumina reflectoarelor  l-au făcut să nu se simta confortabil si in siguranta in jurul lui Hailey.

"Primul an de casnicie a fost foarte dificil pentru ca era multa trauma existenta in mine. Exista o lipsa de incredere."- a martusirit Justin pentru revista GQ. "Existau toate lucrurile acestea pe care nu vrei sa le recunosti si sa i le spui persoanei de langa tine, pentru ca e infiorator. Nu vrei sa-i indepartezi spunandu-le ca esti speriat"- a continuat Justin.

Cu toate acestea, cântărețul a creditat sprijinul neclintit al lui Hailey si credinta sa in Dumnezeu pentru ca l-au ajutat sa depaseasca momentele grele. Acum cei doi se bucura de "momentele frumoase petrecute impreuna" si sunt fericiti ca legatura dintre ei doi a devenit extrem de puternic inainte sa aiba copii.

"E superb ca avem o viata inainte"- a marturisit artistul cu zambetul pe buze. "Inainte, nu prea ma uitam la viata mea cu ochi frumosi. Casa mea era instabila. Nu avea pe cineva important. Nu avea pe cineva pe care sa-l iubesc. Nu avea la cine sa ma confesez"- a incheiat artistul.

Desi au fost multe momente grele in viata artistului, momente in care sustine ca a pierdut controlul asupra vietii si carierei sale, Justin se declara recunoscator si multumim pentru intorsatura pe care viata lui personala a luat-o."Am o sotie pe care o ador si cu care ma simt confortabil, ma simt in siguranta"- a declarat artistul in varsta de 27 de ani.

 

Partenerii Nostri