KSI VS. Logan Paul 2
Vedete LOS ANGELES, CA - NOVEMBER 09: Justin Bieber waits in the ring after the fight between KSI and Logan Paul at Staples Center on November 9, 2019 in Los Angeles, California. KSI won by decision. (Photo by Jayne Kamin-Oncea/Getty Images)

Justin Bieber sufera de boala Lyme!

Articol scris de UTV Data publicării:

Justin Bieber, in varsta de 25 ani a anuntat de curand ca sufera de boala Lyme, printr-o postare pe contul lui de Instagram. Probabil ca va intrebati ce semnifica aceasta boala, este o infectie produsa de o bacterie ce poate fi transmisa la om prin muscatura unei capuse.

"In timp ce multi continuau sa spuna ca Justin Bieber arata foarte rau, etc., acestia nu stiau ca de fapt am fost recent diagnosticat cu boala Lyme", a povestit el, intr-o postare pe instagram.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Artistul a vorbit si despre speculațiile potrivit carora ar fi fost dependent de droguri, dupa ce au aparut imagini cu el in care avea pete pe fata si arata foarte obosit si slabit.

Mai mult, artistul a dezvaluit ca sufera si de mononucleoza, trecand printr-un episod serios care i-a afectat pielea, functiile creierului si l-a epuizat fizic si psihic.

Justin pregateste si un documentar despre viata lui care va aparea cel mai probabil acest an, aceasta va fi lansat pe youtube, acolo o sa ofere mai multe detalii despre lupta pe care o duce cu aceste afectiuni.

Etichete: justin bieber , sick , bolnav , lyme , yumm yum

Partenerii Nostri