Vedete

Kanye strikes again! Ye il acuza pe Davidson ca a trimis mesaje similare si regretatului Mac Miller

Articol scris de UTV Data publicării:

Kanye strikes again! :))) Tensiunile din triunghiul amoros Kanye West, Kim Kardashian si Pete Davidson sunt departe de a se incheia.  Ye continua si il atace cu postari in online pe noul iubit al fostei sale sotii, Pete Davidson, amintind de zvonurile din trecut cu privire la presupusele mesaje pe care i le-ar fi trimis regretatului Mac Miller. Pete si Kim Kardashian se intalnesc de cateva luni, dar West nu pare sa accepte noua relatie si incearca sa-l inlature pe Davidson cu orice pret.

Ye nu se opreste si continua in online seria de atac aupra lui Pete Davidson publicand un schimb de mesaje dintre ei. Capturile de ecran ale presupuselor texte trimise de Davidson il arata pe comediant spunandu-i lui West ca este „in pat cu sotia ta” alaturi de un selfie.

Acesta este screenshot-ul cu schimbul de mesaje dintre cei doi conform celor de la tmz.com:

Nu este prima data cand Davidson este acuzat ca a trimis mesaje similare. Acum West si fanii se intreaba daca textele recente ale lui Davidson dovedesc zvonul despre mesajele trimise in trecut lui Mac Miller.

West readuce in atentia publicului acest subiect. Pe tweet-ul postat de el, acesta spune ca, "pentru a spulbera sperantele lui Miller de a avea din noua o relatie cu Grande, Davidson i-a trimis fotografii intime cu el si Ari. Ariana a descoperit acest lucru si a pus capat relatiei cu Davidson."

Cu toate acestea, zvonurile ca Pete Davidson i-a trimis fotografii explicite cu Ariana Grande lui Mac Miller nu au fost niciodata dovedite.  De asemenea, fratele Arianaei Grande, Frankie, a negat informatia. Acesta a ras de acuzatiile lui West: „Asculta, n-am auzit niciodata de asta in viata mea, dar asculta, lui Kanye ii place sa amestece oala”, a spus el.


Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Tu ce parere ai?

Partenerii Nostri