2015 MTV Video Music Awards - Fixed Show
Vedete LOS ANGELES, CA - AUGUST 30: Vanguard Award winner Kanye West speaks onstage during the 2015 MTV Video Music Awards at Microsoft Theater on August 30, 2015 in Los Angeles, California. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)

Kanye West a avut o noua revelatie! Vezi ce a spus despre Taylor Swift!

Articol scris de UTV Data publicării:
Yup, ai auzit bine! Kanye West a avut o noua revelatie! Stim, stim ca nu prea ne mai surprinde, insa de aceasta data se pare ca totul are legatura cu Taylor Swift...banuiesc ca va amintiti cu totii momentul acela din 2009, de la ceremonia VMA, cand Kanye i-a stricat speechul de multumire tinut de Taylor, luandu-i microfonul din mana, timp in care acesta a spus ca desi e fericit pentru ea, tot Beyonce merita premiul.
 
Ok, acum, intorcandu-ne in prezent, se pare ca rapperul a realizat motivul celor intamplate in 2009, in cadrul podcastului Cannon's Class, spunand  ca a existat un motiv in spatele celor intamplate in 2009. 
 
„Daca Dumnezeu nu voia sa fug pe scena si sa spun ca Beyoncé are cel mai bun videoclip, nu m-ar fi asezat pe primul rand(...) nu mai auzisem niciodata de aceasta persoana (Taylor Swift), iar „Single Ladies” este unul dintre cele mai bune videoclipuri din toate timpurile.", a declarat West.
 
Mai mult, acesta considera ca tot ceea ce s-a intamplat a fost parte din misiunea pe care o are de dus la capat.
 
„Asta a facut parte din misiunea pe care mi-a dat-o Dumnezeu. Știi, El are o chemare pentru noi toti si ne foloseste in moduri diferite ”.
 
Hmmm...oare ce parere are Taylor Swift despre toata treaba?
 
Etichete: utv , kanye west , unews

Partenerii Nostri