Vedete

Kanye West a cumparat o casa de 4,5 milioane de dolari fix vizavi de Kim Kardashian

Articol scris de UTV Data publicării:
Kanye nu inceteaza sa ne surprinda, mai ales in contextul actual in care este implicata fosta sa sotie, Kim Kardashian.
 
Ei bine, de aceasta data, rapperul a decis sa cumpere o casa fix peste drum de fosta lui sotie pentru a fi mai aproape de copii. Hmmm... sa fie asta adevarul sau sa fie doar o scuza pentru a fi mai aproape de Kim???
 
Mai mult, se pare ca locuinta pe care tocmai a achizitonat-o e in proces de demolare, deoarece acesta vrea sa isi construiasca o noua vila dupa bunul plac.   
 
„Noua casa a lui Kanye este in curs de demolare. A cumparat-o doar pentru locatie, deoarece, in felul asta, este mult mai aproape de Kim si de copii.  Are o viziune pentru casa si intentioneaza sa inceapa constructia cat mai curand posibil. Va fi prietenos cu familia. El vrea doar sa-si poata avea copiii aproape cat mai mult posibil. Statul in Malibu a facut vizitele dificile pentru Kanye, de aceea nici nu a mai stat pe ganduri cand a gasit si cumparat casa, fiind in felul acesta aproape de familia lui.'', a spus o sursa pentru revista People. 
 
De asemenea, asa cum stim cu totii, Kanye a declarat de nenumarate ori ca vrea sa se impace cu Kim Kardashian, insa aceasta deja a inceput o relatie cu comediantul Pete Davidson, iar Kanye e tareee suparat. 
 
Mai mult, in timpul concertului Free Larry Hoover din Los Angeles, Kanye i-a dedicat lui Kim piesa „Runaway”, iar dupa ce a cantat versurile „Am nevoie sa te intorci inapoi la mine, iubito!”, acesta a adaugat „mai precis, Kimberly”. Oh welllll....:)).
 
Si ca sa fie treaba, treaba, artistul a tinut un discurs emotionant de Ziua Recunostintei, spunand ca: ''Atunci cand Dumnezeu ne va readuce impreuna, vor fi milioane de familii care vor fi influentate de impacarea noastra si vor vedea ca pot depasi cu brio momentul unei separari”. 

Partenerii Nostri