Ralph Lauren - Arrivals - September 2018 - New York Fashion Week
Vedete

Kanye West a tinut un podcast inspirational!

Articol scris de UTV Data publicării:

Dupa aproape un an de amanari si discutii, Kanye West a fost prezent la "Joe Rogan Experience" si a realizat podcast-ul anului!

Pe parcursul a aproape 3 ore, cei doi au abordat subiecte despre moda, muzica, politica si, un subiect foarte dezbatut, religia.

Joe a avut anumite curiozitati despre candidatura lui Kanye West la alegerile prezidentiale din 2020, ca independent si a primit un raspuns e masura de la rapper "este chemarea mea sa fiu liderul lumii libere."

Acest podcast s-a dovedit a fi diferit de restul. Joe nu si-a intrerupt invitatul si nu a intrat in subictele sale obisnuite: fitness, vanat de elani si alieni si UFC.

Relatia cu Dumnezeu, religia si rolul de pastor al lui Kanye au fost subicte foarte discutate pe parcursul podcast-ului. Acesta a tinut slujbe in zone special amenajate aproape de locuinta sa si a lansat un albumul "Jesus is King", un album gospel.

De asemenea, rapper e constient ca muzica ii aduce pierderi financiare si, dupa cum am observat la el pe Tweeter, este total nemultumit de contractele pe care artistii le semneaza la ora actuala. Sanatatea mentala a fost un alt subiect discutat, despre afirmatia lui Kanye cum ca " scalvia a fost o alegere" si alte subiecte nebune, care te tin in suspans.

Urmariti podcast-ul aici:

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Partenerii Nostri