k i
Vedete

Kanye West are o relatie cu modelul Irina Shayk?

Articol scris de UTV Data publicării:

In timp ce Kim ii maturiseste dragostea eterna, se pare ca rapper-ul Kanye West isi doreste sa mearga mai departe si sa inceapa o noua poveste de dragoste.

West a implinit 44 de ani si a ales sa-si sarbatoreasca ziua asa cum se cuvine. In Paris, cu supermodelul Irina Shayk. Daaaaa, ati vazut bine! :D

Ye se afla in pragul divortului de Kim Kardashian si, de data aceasta, pare foarte hotarat sa se reorienteze.

 Irina si Kanye se intalneau in secret, in ultma vreme. Acestia au fost fotografiati zambind, alaturi de un grup de prieteni, in Provence. 

Sursele le-au spus celor de la TMZ ca cei doi au o relatie, insa vestile nu au fost comentate de ei sau reprezentantii lor.

Nu ne-ar surprinde, insa. Kanye are o intreaga istorie cu modelul rus. Irina a aparut in video-ul piesei Power al artistului, in anul 2010, a fost model pentru linia sa fashion 'Yeezy'. Ba mai mult, Kanye i-a dat un shout out acesteia in piesa sa Christian Dior Flow.

In februarie, Kim a ales sa puna punct mariajului sau cu Yeezy, in timp ce Irina termina relatia cu actorul si regizor Bradley Cooper si incepea o relatie noua cuVito Schnabel, fostul dealer de arta al lui Hidi Klum.

Shayk si Bradley au impreuna o fetita de 4 ani, pe nume Lea.

Incurcarte sunt caile iubirii! De data asta sa fie pe bune?! No more Kanye & Kim?!

Partenerii Nostri