Vedete

Kanye West este afectat de relatia dintre Kim Kardashian si Pete Davidson!

Articol scris de UTV Data publicării:

Kanye West si-a sters toate postarile de pe Instagram dupa ce a zguduit  industria cu declaratia de dragoste pe care i-a facut-o lui Kim de Thanksgiving si-anume faptul ca-si doreste sa-si reuneasca familia.

Nu este clar daca intentioneaza sa se intoarca la cei 9,5 milioane de urmaritori ai sai, desi contul sau este inca activ.

Poate are nevoie de o perioada de respiro sau pur si simplu vrea un nou inceput, asa cum a ales si Kim sa faca alaturi de Pete Davidson.

Aceasta nu este prima data cand West alege sa-si dea delete la tot content-ul de pe contul sau de Insta.

Dupa ce si-a sters contul de cateva ori, rapper-ul s-a-ntors pe social media in iulie anul acesta, inainte de lansarea celui de-al 10-a album din cariera sa ”Donda”.

Desi motivul disparitiei este neclar, acesta vine la doar cateva zile dupa ce a impartasit o rugaciune de 5 minute de Ziua Recunostintei, unde a declarant ca doreste sa-si reintregeasca familia si sa se impace cu Kim.

Poate ca nu a mai suportat sa o vada pe aceasta fericita alaturi de Pete Davidson si prefer sa sufere in tacere, desi nu e tipic Kanye. Asteptam sa vedem cum ne va soca, sigur planuieste el ceva!

Partenerii Nostri