Vedete

Kanye West a depus actele pentru a-si schimba oficial numele in "Ye"!

Articol scris de UTV Data publicării:

Da, da, ati citit bine! Kanye sau “Ye”, mai nou, n-a stat mult pe ganduri si a depus documentele oficiale pentru a-si schimba official numele din Kanye Omari West in Ye, o porecla pe care West o foloseste de mult timp si care este, de asemenea, si titlul celui de-al 8-lea album al acestuia.

Potrivit celor de la TMZ, legea din California spune ca “daca nu exista dovezi clare ca numele este schimbat pentru a comite frauda sau alte infractiuni, juriul va aproba cerea”.

In timp ce schimbarea e in proces de finalizare, rapper-ul a amintit de dorinta sa de a-si schimba numele intr-un tweet din 2018: „Formal ma cunoasteti ca Kanye West. Eu sunt YE.”

De asemenea, in 2019, Yeezy i-a marturisit designer-ului Steven Smith o alta ideea pe care ar aborda-o ca un nou nume: „ As putea sa-mi schimb numele in Christian Genius Billionaire Kanye West pentru un an”.

Cererea vine chiar in momentul in care artistul e pe cale sa lanseze cel de-al 10-lea album al sau, Donda, a carei data de lansare ne este necunoscuta.

Pe langa albumul buclucas si schimbarea numelui, West lucreaza activ si la divortul de fosta sotie Kim Kardashian, care a depus actele de divort, dar a decis sa pastreze numele de „West”.

Acum ca Ye s-a despartit de Irina Shayk, oare se intoarce la Kim? Huh, it’s an endless story! To be continued...

Partenerii Nostri