Vedete

Kanye West locuieste in incinta stadionului din Atlanta pana ce albumul DONDA va fi lansat

Articol scris de UTV Data publicării:
Dupa ce a avut evenimentul de ascultare al noului album intitulat DONDA pe un stadion din Atlanta, afla ca mister Kanye West nu doar ca isi organizeaza acolo concertele dedicate noului album, ci si locuieste acolo pana in momentul in care EP-ul urmeaza a fi gata de lansare.
 
Ooook!  Deci daca cumva vedeti un barbat mascat, imbracat in rosu din cap pana in picioare, ratacind in jurul tribunelor sa nu credeti ca este o mascota si nici ''fantoma de la stadion'', ci este the one and only Kanye West.  
 
Stim ca e funny si crazy in acelasi timp, dar undeva in adancul sufletului nu ne mira asta, deoarece il stim cu totii pe Kanye si ii iubim nebunia! <3 
 
Mai exact, potrivit TMZ, se pare ca West locuieste in incinta stadionului Mercedes-Benz pana in momentul in care va ajunge la versiunea finala a celui de-al zecelea album. Ei bine, sa nu credeti ca West pur si simplu s-a gandit sa locuiasca acolo fara un motiv intemeiat, deoarece afla ca omul si-a amenajat atat un spatiu de studio in care sa lucreze linistit, cat si cateva spatii de locuit pentru el si echipa sa de productie. Ba chiar au si un bucatar care le pregateste mesele. Bai, sincer, e cam cool toata treaba.
 
 
O declaratie funny a venit din partea celor care au fost recent la un meci de-al echipei Atlanta United FC, cand l-au vazut pe Kanye imbracat in acelasi outfit, in timp ce dadea tarcoale stadionului, iar declareatia suna cam asa: ''Este casa lui si locuieste acolo. A fost o doar o chestiune de timp pana a ajuns la ''FANTOMA DE LA OPERA''... hahaha, that's funnyyyy! That's why we love Kanye!  
 
 
Cat despre acest album ce poarta numele mamei sale, decedata in 2007, Kanye West reia teme religioase si face referire atat la divortul de Kim Kardashian, cat si la sustinerea lui Donald Trump si nu numai, piesele fiind in colaborare cu nume celebre precum Travis Scott, Pusha T, Lil Baby si Pop Smoke. Iar lansarea oficiala se preconizeaza a fi pe data de 6 AUGUST. Deci mai e puuuutin! Stay tuned! 
 
Etichete: andreea din , utv , kanye west , unews , donda

Partenerii Nostri