Vedete

Kanye West o ataca pe Billie Eilish si ii ia apararea lui Travis Scott!

Articol scris de UTV Data publicării:

Billie Eilish a raspuns acuzatiilor lui Kanye West, conform carora artista a lovit in Travis la ultimul sau concert, dupa ce acesta a spus ca se va retrage de la Coachella daca aceasta nu-i cere scuze lui Travis Scott.

Cantareata  si-a oprit, recentul, concertul din Atlanta pentru a verifica da o fana este in regula si pentru a o ajuta sa primeasca un inhalator.

Inainte de a relua spectacolul, ea a spus publicului: „Astept ca oamenii sa fie bine inainte de a continua”, ceea ce multi oameni au interpretat ca fiind un apropo fata de Travis, care a continuat sa cante in timpul  Festivalului sau Astroworld, in noiembrie.

J Kanye a distribuit o postare a unui articol despre incident si a amenintat ca se va retrage de la Festivalul Coachella - pe care amandoi sunt cap de afis - daca Billie nu ii cere scuze lui Travis.

„HAI, BILLIE, TE IUBEAM! TE ROG SA-TI SCUZE PENTRU TRAV SI FAMILIILOR OAMENILOR CARE SI-AU PIERDUT VIATA”, a scris el. „NIMENI N-A INTENTIONAT SA SE SE INTAMPLA ASTA TRAV NU AVEA NICIO IDEE DE CEEA CE SE INTAMPLA  CAND ERA PE SCENA SI A FOST FOARTE RANIT DE CE S-A INTAMPLAT SI DA TRAV VA FI CU MINE LA COACHELLA, DAR ACUM AM NEVOIE DE BILLIE SA-I CEARA SCUZE. ", a fost postarea lui YE!

Cantareata in varsta de 20 de ani nu si-a cerut inca scuze. Cu toate acestea, ea a comentat postarea lui Kanye pe Instagram si a insistat ca tot ce a spus in timpul  concertului nu a fost indreptat catre Travis.

„Literalmente, nu am spus niciodata nimic despre Travis. Am ajutat doar un fan”, a scris simplu Billie. Rapperul inca nu a raspuns.

Billie, Kanye si Harry Styles vor fi capetele Festivalului Coachella din Indio, California, in perioada 15-17 si 22-24 aprilie.

Partenerii Nostri