Vedete

Kanye West si Bianca Censori, aparitie bizara in drum spre biserica

Articol scris de UTV Data publicării:

Se pare ca rapperul Kanye West continua sa isi uimeasca fanii din intreaga lume, acesta ne-a obisnuit deja cu aparitiile lui bizare dar de data aceasta si actuala lui asa zisa ‘sotie’, Bianca Censori, l-a sustinut.

Artistul s-a imbracat intr-o pereche de colanti mulati, o pereche de… adidasi? Papuci de samurai? Nu stiu sigur, decideti voi. Aaa si era sa uit, avea pe el si un tricou cu inscriptia “Polizei”, se pare ca rapperul a inceput lectiile de germana.

Bianca Censori nu s-a lasat mai prejos si a purtat pe cap, gat si maini “un ciorap”, sau ca sa nu fim rautaciosi, un material textil transparent… better? Hmm, nu stiu ce sa zic, hai sa vedem pozele.

Si uite asa cei doi alaturi de fiul cel mic al lui Kanye in varsta de 4 ani, Psalm, au plecat frumos in drum spre circ, ah.. am vrut sa zic Church, adica biserica, da.

Conform The Sun, Ye si Censori inchiriaza in acest moment un apartament pe care dau $20.000 de dolari pe luna iar acesta este dotat cu o piscina incalzita, o terasa, valet si o sala de cinema privata.

“M-am saturat sa fiu eu menajera lui, de fiecare data stateam ore in sir ca sa curat mizeria pe care el o facea in mediul online si nu numai. Sa vezi cum persoana pe care o iubesti din toata inima se schimba radical este cel mai rau lucru care se poate intampla,” a declarat Kim Kardashian intr-un interviu pentru platforma Hulu.

Partenerii Nostri