Vedete

Kanye West si Kim Kardashian isi petrec din nou timpul impreuna!

Articol scris de UTV Data publicării:

Kanye West si Kim Kardashian isi petrec din nou timpul impreuna! Daaaar, stai putin! Nu ca un cuplu, ci ca doi oameni ce s-au iubit, iar acum au ramas in relatii bune pentru a-si putea creste impreuna copii in armonie.

Well, da, potrivit Page Six, imediat dupa ce Kanye a organizat un party de ascultare al noului album, DONDA, in Las Vegas, acesta a plecat, impreuna cu Kim, intr-o vacanta in San Francisco. Cei doi nu au plecat singuri, ci alaturi de cei patru copii ai lor. Deci vorbim despre o vacanta in familie, plina de activitati interesante.

''Se inteleg de minune si a fost prima lor iesire in public dupa divorț, demostrand tuturor ca sunt uniti atunci cand vine vorba despre copiii lor, acestia fiind pusi pe primul plan”, a spus o sursa din anturajul lor.

Pe de alta parte, o alta sursa apropiata lor a declarat pentru People ca Yeezy isi doreste sa fie in relatii bune cu Kim, pentru a fi aproape de copii sai si a se implica in cresterea lor.

''Kim si Kanye petrec timp cu cei mici. Kanye a acceptat faptul ca Kim si-a dorit divortul. Pentru o lunga perioada de vreme, lucrurile au fost foarte grele pentru el. A fost dezamagit, dar, cu toate astea, a reusit sa-si revina. Isi doreste tot ceea ce este mai bun pentru copiii lui. Pastreaza relatia buna cu Kim, deoarece isi doreste ca cei mici sa fie fericiti. Au petrecut timp impreuna ca o familie”, a declarat sursa.

Cat despre noul album, DONDA, ce urmeaza a fi lansat cat de curand, afla ca se anunta a fi unul extrem de interesant, anuntandu-se a contine colaborari cu Lil Baby, Post Malone, Travis Scott si Pusha-T! Deci, clar, e unul dintre cele mai asteptate EP-uri ale momentului. Stay tuned! 

Partenerii Nostri