Vedete

Kanye West sustine ca fosta lui nevasta l-a acuzat ca a lovit-o!

Articol scris de UTV Data publicării:

Kanye West – cunoscut legal sub numele de Ye –a facut afirmatia intr-o serie de postari pe Instagram care au fost sterse la scurt timp dupa publicare. 

Motivul pentru care cei doi fosti soti s-au certat este contul de TikTok al fetitei lor, North,  discutia a stat la baza unei capturi pe care Kanye a distribuit-o in care era un comentariu dat de un fan care cera numarul lui Kim Kardashian. 

Kanye este recunoscut pentru temperamentul lui vulcanic, acesta nu a stat pe ganduri si a actionat cerand ca North sa aiba contul de TikTok privat si supraveghiat, bineinteles ca fosta lui sotie nu a fost de acord cu aceasta decizie si de aici a pornit totul. 

„IERI, KIM M-A ACUZAT CA AM LOVIT-O", a scris Kanye pe social media, totul cu majuscule, după cum a raportat Billboard.

"LASATI-MA SA INTELEG CUM STA TREABA, M-AM RUGAT DE KIM SA POT MERGE LA PETRECEREA FETELOR MELE, SI SUNT ACUZAT CA MA DORGHEZ, APOI M-AM JUCAT CU FIUL MEU SI M-AM LUAT INAPOI ROMANELE GRAFICE AKIRA SI SUNT ACUZAT DE FURAT ACUM SUNT ACUZAT CA AM LOVIT-O", a scris Kanye, intr-o alta postare de pe retelele de socializare. 

Mai devreme in acea zi, rapperul a postat o alta captura de ecran a unui presupus schimb de mesaje cu o ruda a familiei Kardashian neidentificata, propunandu-i ca ii vor sustine pozitia in schimbul unor favoruri. 

"ACSTA ESTE UN EXEMPLU CA VARUL LUI KIM A FOST DE ACORD CU MINE DESPRE TIK TOK, IAR APOI MI-A CERUT SA II DAU O PERECHE DE YEEZY", a scris el.

Reprezentatții Kardashian nu au comentat inca postarile sterse.

Etichete: kanye west

Partenerii Nostri