kimkardashian_75208743_492505364946131_1436242301393101475_n
Vedete

Kanye West: „Trebuie sa-i multumesc lui Travis Scott ca m-a ajutat sa fiu langa fiica mea de ziua ei de nastere''

Articol scris de UTV Data publicării:

Kanye West i-a multumit lui Travis Scott pentru ca l-a invitat la petrecerea de nastere a fiicei sale, Chicago, dupa ce a sustinut ca initial a fost exclus de pe lista de invitati. 

Mai exact, Kanye a postat recent cateva video-uri pe Instagram prin care o acuza pe fosta lui sotie, Kim Kardashian, ca a incercat sa-l tina departe de fiica lui chiar de ziua ei de nastere, fiind total exclus de pe lista de invitati.

Ba chiar mai mult, potrivit spuselor acestuia, se pare ca nici macar nu a primit adresa unde fiica lui si-a sarbatorit ziua. Noroc cu Travis Scott care l-a ajutat sa ajunga la aniversarea micutei Chicago, care a implinit patru anisori. Happy Birthday, girl! <3

„Imi doresc doar sa-i transmit fiicei mele La Multi Ani in mod public. Nu am avut voie sa stiu unde si-a sarbatorit ziua. Nu imi poate interzice nimeni asta. Din punct de vedere legal am tot dreptul sa fiu langa copii mei.”, spune Kanye.

“Este genul ala de situatie care mi-a afectat sanatatea si pur si simplu nu ma joc cand vine vorba de acest subiect. Sunt tata, cel mai bun tata, versiunea Ye a unui tata, si nu voi mai permite sa se intample asta.”, a adaugat Ye. 

Mai mult, Kanye a marturisit ca este foarte ingrijorat din cauza faptului ca absenta lui la ziua de nastere a fiicei sale si-ar lasa amprenta intr-un mod negativ asupra acesteia, deoarece ar putea sa creada ca tatal ei a abandonat-o. 

De asemenea, acesta i-a acuzat si pe Tristan Thompson si Khloé Kardashian ca ar fi refuzat sa-i spuna unde avea loc petrecerea.

In cele din urma, totul s-a terminat cu bine, deoarece West a revenit pe Instagram multumindu-i lui Travis Scott ca l-a ajutat sa gaseasca locatia, fiind singurul care l-a invitat la petrecere.

„Trebuie sa-i multumesc lui Travis Scott ca mi-a trimis adresa si ora si ca m-a ajutat sa fiu langa fiica mea de ziua ei de nastere impreuna cu restul familiei.”, a spus Kanye.

Si, da, cateva ore mai tarziu au aparut si pozele in care Kanye apare alaturi de fiica lui, Chicago si Potrivit Page Six, acesta a organizat o petrecere separata pentru fiica lui, dupa ce ar fi petrecut doua ore cu ea la petrecerea organizata de Kim. 

Etichete: utv , kanye west , unews , kim

Partenerii Nostri