Site Cover (20)
Vedete Foto:Profimedia Images/Marley a cantat la festivalul cultural Med Bodrum, care a avut loc la un resort din Turcia, unde modelul s-a cazat anterior

Kate Moss a fost surprinsa tinandu-se de mana cu nepotul lui Bob Marley. Skip Marley este mai tanar cu 23 de ani decat ea

Articol scris de UTV Data publicării:

Supermodelul Kate Moss, in varsta de 50 de ani, a fost fotografiata tinandu-se de mana cu Skip Marley, nepotul legendarului Bob Marley, care are doar 27 de ani. Cei doi au fost vazuti impreuna in Turcia, unde tanarul artist a sustinut un concert.

Conform DailyMail, supermodelul ar fi alergat pe scena si a trebuit sa fie indepartata de agentii de securitate. Cu toate acestea, Skip nu a fost deranjat de acest gest, fiind vazut mai tarziu tinandu-se de mana cu ea.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Kate a alergat pe scena pentru ca i-a placut foarte mult. Ea a fost escortata imediat de pe scena de securitate. Nu stiu daca exista ceva intre cei doi, dar ea este cu siguranta fana lui Skip. Totul a fost foarte dragut si fara tensiuni", potrivit Dailymail.

Marley a cantat la festivalul cultural Med Bodrum, care a avut loc la un resort din Turcia, unde modelul s-a cazat anterior.

Cine este Skip Marley?

Skip Marley este unul dintre cei mai apreciati artisti reggae, bine cunoscut pentru mostenirea sa muzicala. Nepot al legendarului Bob Marley, Skip a continuat traditia muzicala a familiei sale cu succes. A lansat mai multe hituri, printre care si colaborari cu artisti de renume precum Katy Perry si H.E.R. Skip a fost nominalizat la premiile Grammy si a obtinut recunoastere internationala pentru muzica sa care imbina influente reggae cu elemente de R&B si Pop.

Cine este Kate Moss?

Kate Moss este una dintre cele mai renumite supermodele din lume, cunoscuta pentru cariera sa prolifica in moda si pentru impactul sau cultural. A devenit faimoasa in anii '90 si a lucrat cu numeroase branduri de top, inclusiv Calvin Klein, Chanel si Versace. Stilul sau distinctiv si personalitatea sa rebela au facut-o un icon al modei. De-a lungul carierei sale, Moss a fost subiectul multor titluri de ziare, nu doar pentru succesul sau profesional, ci si pentru viata sa personala tumultuoasa.

In total, Kate s-a aflat pe coperta a peste 300 de publicatii din intreaga lume. A aparut in documentare TV, precum "Models Close-Up" sau "French and Saunders". A filmat pentru numeroase clipuri muzicale, alaturi de interpreti precum Elton John si Johnny Cash. Mai mult decat atat, supermodelul a avut aparitii si pe marele ecran, in filme precum: "The Boy in the Dress" (2014), "Ab Fab: The Movie" (2016), "Zoolander 2" (2016) si "Red Nose Day Actually" (2017).

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: cuplu , kate moss , skip marley

Partenerii Nostri