Byron Allen's Oscar Gala Viewing Party To Support The Children's Hospital Los Angeles - Inside
Vedete BEVERLY HILLS, CA - MARCH 04: Katy Perry performs during Byron Allen's Oscar Gala Viewing Party to Support The Children's Hospital Los Angeles at the Beverly Wilshire Four Seasons Hotel on March 4, 2018 in Beverly Hills, California. (Photo by Jesse Grant/Getty Images)

Katy Perry prabusita pe platoul de filmare. Vezi care este motivul!

Articol scris de UTV Data publicării:

Da, ati auzit bine, nu e o gluma! Katy Perry chiar s-a prabusit pe platourile de filmare. De ce?

Lucrurile au luat o intorsatura inspaimantatoare intr-o scena care va fi prezentata in episodul „American Idol” din acest weekend, deoarece o scurgere aparenta de gaze a dus atat la evacuarea juratilor cat si a concurentilor.

,,Am o usoara durere de cap.'', a spus Katy .

Totul a inceput dupa ce Katty si-a intrebat colegii de emisiune, Luke Bryan si Lionel Richie,  daca pot simti mirosul de gaz. Se pare ca aceasta a fost si cea mai afectata de mirosul intepator de pe platourile de filmare.

„Nu ma simt bine”, declara Katy inainte de a se prabusi la pamant.

In cele din urma totul s-a terminat cu bine, deoarece pompierii au fost prezenti imediat la fata locului. Si mai mult ca sigur  am fi aflat daca incidentul ar fi fost mult mai grav.

Dar ne intrebam oare a fost un adevarat colaps din cauza inhalarii gazelor? Sau a fost unul dintre momentele obisnuite ale lui Katy de a ne starnii interesul pentru urmatorul episod din American idol?

Voi ce credeti?

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Partenerii Nostri