Vedete

Katy Perry si Orlando Bloom gazduiti pe un yacht de 500 de milioane de dolari

Articol scris de UTV Data publicării:

Katy Perry si Orlando Bloom surprinsi in Dubrovnik, Croatia. Cei doi sunt gazduiti pe yacht-ul de 500 de milioane de dolari a lui Jeff Bezos.

Vedetele sunt cazate pe yacht-ul de 500 de milioane de dolari al lui Bezos. Miliardarul in varsta de 59 de ani face în prezent turul Mediteranei si se pare ca Perry, Bloom si rapperul Usher sunt ultimii sai invitati, dupa ce anterior, in Grecia, a gazduit-o pe Demi Moore si pe prietenii acesteia.

Celebritatile au luat masa la Taverna Kod Marka, langă Dubrovnik. Cu totii se bucura de vacanta de vara inainte de a-si relua angajamentele profesionale in lunile urmatoare.

Jeff Bezos si-a comandat spectaculosul yacht in 2018, nava parasind Rotterdam, pentru teste pe mare, in februarie anul acesta. Din mai, fondatorul Amazon, care are o avere de 162 de miliarde de dolari, impreuna cu logodnica sa si prietenii lor se bucura de plimbari prin Europa. Pana acum au mers in Mallorca, Franța, Italia, Grecia si Croatia. Yacht-ul poate gazdui 18 oaspeti, cu un echipaj de 36 de persoane. 

Jeff a cerut-o in casatorie pe Lauren la bordul acestei nave, in mai. 

Printre invitatii lor din aceasta vara, la bordul yacht-ului s-au aflat și Bill Gates, surferul Laird Hamilton, actorii Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire, Andrew Garfield, regina Rania Al Abdullah, Kris Jenner si Corey Gamble.

„La sfarsitul zilei, cand ai optzeci de ani si te uiti inapoi la viata ta, vrei sa ai cat mai putine regrete”, a spus Bezos, intr-un interviu pentru Esquire. „Dupa asta ar trebui sa se ghideze oamenii”.

Etichete: katy perry , orlndo bloom

Partenerii Nostri