LA Premiere Of Amazon's "Carnival Row" - Arrivals
Vedete HOLLYWOOD, CALIFORNIA - AUGUST 21: Katy Perry and Orlando Bloom attend the LA premiere of Amazon's "Carnival Row" at TCL Chinese Theatre on August 21, 2019 in Hollywood, California. (Photo by Phillip Faraone/Getty Images)

Katy Perry si Orlando Bloom vor deveni parinti!

Articol scris de UTV Data publicării:

NEW MOMMY IN TOWN! Katy Perry si-a aratat burtica de gravida in noul ei videoclip pentru piesa proaspat scoasa din cuptor, ''Never Worn White''.

Aceasta a confirmat, in cele din urma, zvonurile care tot circulau in ultima vreme, potrivit carora aceasta ar tine secret faptul ca e insarcinata. Cum? Simplu, initial a lansat teaser-ul noului videoclip in care i se vedea burtica si, evident, de aici a inceput o maaaare isterie pe retele de socializare, fanii asteptand o confirmare directa de la artista, care a si venit in cele din urma, printr-un live facut de aceasta pe contul ei de Instagram.

De asemenea, Katy le-a marturisit fanilor ca se simte bucuroasa si usurata ca in sfarsit poate impartasi vestea cu ei.

„Sunt incantata, suntem incantati, suntem fericiti. Este probabil cel mai mare secret pe care am fost nevoita sa il pastrez. M-am gandit sa va spun in cel mai frumos mod, printr-o piesa muzicala”, a declarat Katy Perry.

Cat despre fani, acestia sunt in extaz, bucurandu-se alaturi de cei doi viitori parinti.

''Vrem sa-l vedem pe Bloom Jr.''/ ''Pot sa fiu nasul lui/ei?'', cam asa suna mesajele venite din partea fanilor. 

Ei bine, nu putem decat sa ne bucuram pentru ea si Orlando! Si da, putem spune ca abia asteptam sa-l vedem pe Bloom JR.

Congrats, guys! <3

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: utv , katy perry , orlando bloom

Partenerii Nostri