Vedete

Kendrick Lamar si Ray Dalio promoveaza educatia financiara  

Articol scris de UTV Data publicării:

Dupa lansarea albumului Mr. Morale & the Big Steppers, Kendrick a decis sa isi continue cursa catre educarea tinerilor de culoare din America si nu numai. Acesta si-a unit fortele cu Ray Dalio intr-o campanie care promoveaza conceptul de “a investi in tine”.

Nu sti cine este Ray? Hai ca iti spunem noi pe scurt! Este un om de afaceri, un miliardar numit de unii “guru al educatiei financiare”, fiind cunoscut la nivel mondial pentru cartea sa intitulata “Principii” si pentru cunostintele pe care acesta le aduce in domeniu. Good move Kendrick!

Ok, ok, sa revenim la articolul nostru! Clipul a fost realizat de Dave Free, visual artistul cu care lucreaza Kendrick de peste 5 ani, si a fost creat de noul label al rapperului, PG LANG si urcat pe canalul Cash App.

Ideea din spatele clipului este de a “traduce” mesajul greoi pe care il au consultantii de educatie financiara pentru tinerii care se confrunta cu astfel de probleme (adicaa… toti, right?).

Stai ca mai detaliem! Avem trei personaje: un tanar de culoare care si-a deschis o frizerie si are probleme financiare, traducatorul care este Kendrick Lamar si, desigur, Ray Dalio care este consultantul financiar.

Doar eu sunt nerabdator de cum va evolua acest concept? Anyway, las clipul mai jos. Educate yourself!

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri