Vedete

Kim ii este recunoscatoare lui Kanye West. ''Am invatat sa fiu eu insami si sa traiesc momentul”.

Articol scris de UTV Data publicării:
Intr-un interviu cu Kristen Bell, Kim Kardashian a povestit cum Kanye West a contribuit la cresterea increderii in ea dupa ce mass-media i-a „ucis” stima de sine. 
 
Dupa cum a spus odata Kanye West, „Nu-mi poti spune nimic”, acum acelasi lucru este valabil si in cazul lui Kim Kardashian.
 
În timpul unei apariții la un podcast, Kim, mama a patru copii a dezvăluit care a fost „cea mai bună” lecție învățată în timpul relației sale de aproape 10 ani cu Kanye.
 
"Am ajuns la un punct - poate ca am fost intr-o relatie cu Kanye timp de un deceniu, mai precis cu cineva caruia nu-i pasa absolut de nicio parere, nici macar  de perceptia lui".
 
De asemenea, tot Kim a mai spus: „Am invatat atat de multe in timpul in care Kanye era focusat doar pe el. Am invatat sa fiu eu insami si sa traiesc momentul”.
 
Mai mult, Kim a adaugat:  „Nu trebuie să-i multumesc pe toti. Atata timp cat sunt eu insami si fac doar lucruri care ma fac sa ma simt bine, sunt fericita! In cele din urma... doar asta conteaza", a continuat ea. 
 
Este destul de clar ca relatia cu fostul ei sot, Kanye West, a influentat-o intr-un mod pozitiv si a stiut sa ia ce a fost mai bun din ea! Ne place de Kim increzetoare si puterinca! <3
Etichete: utv , unews , kim kardashian

Partenerii Nostri