Vedete

Kim Kardashian este in sfarsit o femeie libera!

Articol scris de UTV Data publicării:

Kim Kardashian este in sfarsit o femeie singura, din punct de vedere legal, reusind sa finalizeze divortul de raperul Kanye West.

 
Starul tv a depus actele de divort in urma cu un an, iar dupa luni de negocieri, conform publicatiei TMZ,  procesul s-a incheiat,
 
Atat Kim cat si Kanye sunt " single" din punct de vedere legal, iar Kim este hotarata  sa renunte la numele de West.Momentul incheierii divortului este unul extrem de important pentru mogulul frumusetii, deoarece acum poate incepe procesul de vindecare, atat pentru  ea cat si pentru familia ei.
 "Trebuie sa fiu singura din punct de vedere legal, astfel incat sa pot incepe procesul de vindecare si pentru ca familia noastra sa inceapa procesul de vindecare si sa avanseze in acest nou capitol al vietii noastre”.
 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

 

In tabara opusa, Kanye a declarat public in mai multe randuri ca vrea sa se impace cu Kim, mama celor patru copii ai sai iar drept urmare l-a bombardat cu injurii pe noul iubit al acesteia, Pete Davidson.

Starul rap a ales sa marcheze ziua divortului prin lansarea unui clip animat in care il rapeste pe Pete Davidson.

Kanye, ia-o mai usor!

 

Partenerii Nostri