Vedete Foto: Facebook/Adda

La ce alimente a renuntat Adda, de cand a aflat ca sufera de boala Lyme

Articol scris de UTV Data publicării:

Adda a fost nevoita sa isi schimbe stilul de viata atunci cand a aflat ca sufera de boala Lyme. Artista urmeaza un tratament antiinflamator si a renuntat de tot la zahar si gluten.

"Mai am o perioada lunga de tratament. Regim antiinflamator tin. Fara zahar, fara gluten, lactate cat mai rar si putin. Cat mai putine alimente procesate din magazine. Carnea, din sursa sigura si foarte rar. Aproape 90% gatit doar acasa. Nu am nicio aplicatie. Nici nu stiu cum se comanda mancare. Apa multa, vitamine, ceaiuri. Un regim de viata cat mai sanatos pentru corpul meu", a spus artista pentru Viva.

Adda primeste toata sustinerea din partea sotului ei, Catalin Rizea, dar si din partea fiului lor, Alexandru Rizea. Acestia si-au schimbat si ei stilul de viata si au inceput sa manance mai sanatos.

"Mancam cat mai sanatos si simplu. Foarte multe salate, legume. Peste la cuptor. Nu tinem dieta nicunul. E un stil de viata pe care ni l-am impus ca sa fim sanatosi. Nu comandam niciodata mancare. Foarte rar are Alex pofta de pizza sau noodles, dar si pe acestea preferam sa le facem in casa. Inclusiv aluatul", a adaugat Adda.

Etichete: adda , catalin rizea

Partenerii Nostri