Oprah's 2020 Vision: Your Life in Focus Tour - Sunrise, FL
Vedete SUNRISE, FL - JANUARY 04: (EXCLUSIVE COVERAGE) Lady Gaga and Oprah Winfrey speak during the WW (Weight Watchers Reimagined) & Oprah's 2020 Vision: Your Life In Focus Tour at BB&T Center on January 4, 2020 in Sunrise, Florida. (Photo by Jason Koerner/Getty Images for Oprah)

Lady Gaga a facut dezvaluiri despre cariera muzicala si despre sanatatea mentala

Articol scris de UTV Data publicării:

Lady Gaga a marturisit recent ca se concentreaza maxim pe cariera muzicale, in ciuda faptului ca lucreaza din greu la ea insasi si la sanatatatea ei mentala.

Artista a vorbit recent despre acest subiect in timpul unei aparitii in emisiunea vedetei de televiziune, Oprah Winfrey.
''Tot timpul lucrez activ asupra mea. Daca nu o fac, o sa stau in pat toata ziua... Acesta este un moment dedicat tie, atunci cand trebuie sa te reintorci la tine insuti. Cand te reintorci la tine, intri intr-o stare de recunostinta pe care o poti impartasii cu oamenii din jurul tau. Asa vom vindeca lumea... Avem o conversatie despre ingrijirea de sine, dar tot voi contiuna sa fac muzica, nu va faceti griji!''

Intre timp, Lady Gaga a dezvaluit ca muzica ei viitoare va fi influentata de filmul in care a jucat,  ''A Star is Born'', deoarece a invatat atat de multe in perioada in care a lucrat cu Bradley Cooper la celebrul musical.

''Absolut, filmul va influenta muzica mea viitoare. Dar asta nu inseamna ca nu am scris deja cateva piese. Asadar, va fi un amestec al ambelor stiluri. Am invatat foarte multe si sper ca voi fi mereu studenta. Cred ca abia de aici incepi sa fii un mare artist, cand incepi sa crezi ca nu mai ai nimic de invatat. Intotdeauna exista ceva de invatat si vreau sa fiu mereu studenta si cred ca asa iti si stapanesti mestesugul, invatand si absorbind totul ca un burete. Voi fi intotdeauna o sustinatoare a acestuia (Bradley Cooper), indiferent in ce directie va alege sa mearga si simt acelasi lucuru si din partea lui. Vorbim despre filme viitoare in care as putea sa joc, imi da sfaturi. Este minunat, insa in ceea ce priveste colaborarile viitoare, cred ca asta va ramane un secret'', a marturisit Gaga.

Etichete: news , utv , music , lady gaga

Partenerii Nostri