Vedete

Lectii 101 de voce cu Beyonce

Articol scris de UTV Data publicării:

Hei, ti-ai dorit vreodata sa iei lectii de canto direct de la Beyonce? Desigur, si eu, dar cum acest lucru nu se poate hai sa iti spun cum se antrena artista impreuna cu colegele din Destiny’s Child in anii 90 pentru a fi sigure ca aveau performante de top. Poate te ajuta si pe tine, you never know!

Daca nu iti mai aduci aminte, iti zic eu! Trupa Destiny’s Child a fost formata din Beyoncé Knowles, Kelly Rowland, si Michelle Williams, iar, potrivit Daily Mail, Michelle a scos la iveala, intr-un interviu, modul prin care cele trei se asigurau ca prestanța lor vocala era la cel mai inalt nivel. Trucul este unul simplu! Alergau pe banda in timp ce cantau. Pretty weird, ha? Nu chiar.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Daca stam putin sa ne gandim, are sens. Beyonce urmarea sa isi imbunatateasca atat rezistenta cat si vocea, iar cum ele dansau foarte mult in timp ce cantau... ei bine, it makes perfect sense now. 

Ce o scotea, in schimb, cel mai tare pe Michelle era de seriozitatea cu care faceau acest lucru, mai ales ca  tatal lui Beyonce, find si manager-ul trupei, le antrena pe fete foarte dur, ca pentru Jocurile Olimpice.

Drept urmare, artista a declarat: ”A fost un antrenor grozav. A fost un antrenor care și-a dorit ca echipa lui să câștige.”. Dur, dur… dar a meritat.

Foarte tare, nu?

Etichete: beyonce , destiny's child

Partenerii Nostri