Vedete

Lewis Capaldi isi suspenda turneul mondial din cauza problemelor de sanatate

Articol scris de UTV Data publicării:

Se pare ca starea de sanatate a cantaretului scotian s-a agravat, acesta a anuntat marti ca isi suspenda turneul mondial dupa ce a intampinat probleme grave in timpul concertului din cadrul festivalului GlastonBury de saptamana trecuta din Anglia.

Lewis Capaldi, in varsta de 26 de ani, a dezvaluit anul trecut ca sufera de sindromul Tourette, o tulburare neurologica caracterizata prin ticuri motorii si vocale. Se pare ca starea artistului s-a inrautatit, la inceputul anului  a fost filmat in timp ce artistul nu a mai putut continua melodia iar publicul a sarit in ajutor, lasam clipul mai jos.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Sambata trecuta, la Glastonbury, Capaldi a avut un atac de ticuri in fara a mii de persoane si si-a pierdut treptat vocea. Acesta si-a cerut scuze in fata fanilor si a chemat publicul in ajutor. Miile de spectatori l-au sustinut, cantand pentru el melodia “Someone You Loved”.

“Vreau ca voi toti sa cantati cu mine cat de tare puteti.”

“Voi lua o pauza in turneul meu in viitorul apropiat. Adevarul este ca inca invat sa ma adaptez la impactul sindromului Tourette”, a scris el marti pe Instagram.

Lewis Capaldi urma sa concertez la Zuric pe 28 iunie, apoi in Australia si Noua Zeelenada, dupa care in Singapore si Seul in iulie, urmate de o serie de concerte in Marea Britanie si Europa, in august si septembrie. Cele mai multe au fost deja sold-out.

Etichete: lewis capaldi

Partenerii Nostri