Vedete

Lil Nas X a promovat hit-ul ''Old Town Road” prin meme-uri din cauza lipsei banilor

Articol scris de UTV Data publicării:

Lil Nas X a vorbit recent, pe Tik Tok, despre faptul ca sufera de ipohondire si depresie, dar si despre povestea din spatele promovarii hit-ului ''Old Town Road'', care a devenit una dintre cele mai ascultate piese din lume.

Mai exact, aceasta a povestit cum a fost primul membru din familie care a mers la facultate, timp in care era in depresie, nu avea niciun prieten si era in doliu, deoarece bunica lui murise recent.

Mai mult, din cauza acestor intamplari care au avut un impact emotional extrem de mare asupra artistului, i s-a dezvoltat o ipohondire exagerata.  ''Am inceput sa merg la doctor deoarece credeam ca voi muri curand. In mai 2018 m-am apucat sa fac muzica si am fost din nou fericit”, a spus Nas. Drept urmare,  cand si-a dat seama ca muzica ii e leac, a renuntat la facultate si s-a mutat cu sora lui, dupa care, cu ajutorul fratelui sau, si-a facut debutul cu mixtape-ul  „Nasarati”.

Cum spuneam la inceput, pe langa subiectul emotionant legat de problemele de sanatate mintala, Lil Nas X a vorbit si despre povestea din spatele hit-ului sau ''Old Town Road'', spunand ca s-a folosit de meme-uri pentru promovarea clipului, deoarece nu avea bani de investit in strategii de marketing. Drept urmare, asa a inceput #YeehawChallenge pe TikTok, ce a facut intr-un timp foarte scurt inconjurul retelelor de socializare!

Well, cum de fiecare data, faima nu vine singura, ci si cu multa presiune, Lil Nas X a dezvoltat o anxietate cu care se lupta si in ziua de azi. Pe de alta parte, cu banii castigati de pe urma hit-ului care l-a propulsat printe cei mai de succes artisti din lume, artistul a reusit sa-si ajute mama, reusind sa o duca la dezintoxicare. De asemenea, acesta i-a ajutat si pe oamenii dragi din viata lui.

In cele din urma, desi totul pare roz in lumea artistilor, se pare ca nu intotdeauna ceea ce vedem noi, are legatura si cu ce se intampla dincolo de ''sticla'' si social media. Cel care a recunoscut asta si care si-a scos la inaintarea vulnerabilitatea este chiar Lil Nas X, care spune ca inca mai are ganduri sinucigase, iar in ceea ce priveste capitolul amoros, nici acolo lucururile nu sunt linistite.

Credem ca Lil Nas X merita un mare BRAVO pentru sinceritate si transparenta!

Etichete: andreea din , lil nas x , unews

Partenerii Nostri