Vedete

Lil Nas X, „mai îndrăgostit” de muzică, decât de găsirea sufletului pereche!

Articol scris de UTV Data publicării:
Guys, se pare ca Lil Nas X este atât de concentrat pe cariera sa muzicală, încât nu este interesat să aibă un partener care să-i ocupe prea mult din timp, deoarece timpul său e prețios mai ales atunci când vine vorba de muzică.
 
Artistul s-a despartit de iubitul sau anul acesta si se pare ca nu este in cautarea unui nou partener, ba chiar afla ca Lil Nas X a descoperit ca nu are suficient timp pentru altcineva in acest moment. 
 
„Îmi doresc să iubesc pe cineva de foarte mult timp, dar este o responsabilitate reală”, a explicat el într-un interviu acordat revistei GQ. „Și trebuie să-i dai acestei persoane timpul tău. Iar mie îmi place să dispar timp de o săptămână ca să mă concentrez... să nu vorbesc cu nimeni și să mă concentrez pe mine. Și sunt mai îndrăgostit de ceea ce fac decât de oameni. .", a adaugat artistul. 
 
Hmm, cred ca putem sa intelegem asta, dar in acelasi timp, artistul de 22 de ani a recunoscut ca uneori isi doreste sa aiba companie, dar nu este pregătit să se angajeze într-o relație serioasă și să acorde prioritate unui partener si sa iși lase munca pe locul doi.
 
„Simt că încă vreau să ies cu băieți din când în când. Nu vreau nimic care – nu vreau sa fiu îngrozitor sau ceva, dar nu vreau nimic de genul: „Am nevoie de timpul tău acum'”, a împărtășit el. „Uneori, când eşti trist sau altceva, vrei doar să stai cu cineva, să te îmbrățișezi si să te săruți  cu acea persoană. Și îmi place să fac asta. Dar, în cele din urmă, simt că am ajuns într-un loc în care am suficientă dragoste pentru mine sa mă pot concentra asupra mea. Și când va veni timpul (pentru dragoste), nu o voi forța sau altceva. O sa fie cineva și voi spune: „Bine, vreau să fac din această persoană o prioritate.'', a continuat Lil Nas.
 
Niiiceee, ne place sinceritatea de care dai dovada, Nas. Keep Up! :D 
Etichete: utv , lil nas x , unews

Partenerii Nostri