Site Cover (26)
Vedete Foto:Instagram

Livia Eftimie a postat primul mesaj dupa divortul de Catalin Bordea. „Cateodata iti vine sa mori. Doar pentru ca nu esti niciodata de ajuns”

Articol scris de UTV Data publicării:

Acum un an de zile Catalin Bordea a semnat actele de divort iar fosta lui sotie, Livia Eftimie, si-a gasit alinarea in bratele cavalerului lor de onoare, Paul Maracine (cunoscut in lumea muzicii drept Spike).

Daca Catalin Bordea a vorbit despre separarea de sotia foarte des atat in mediul online, cat si in interviurile pe care le-a acordat, ea a pastrat tacerea, ba chiar o perioada si-ainchis contul de Instagram.

De ceva vreme, ea a revenit pe retelele de socializare si a postat un text care pare sa explice putin si varianta ei de poveste.

“Cateodata merita sa traiesti si doar pentru un apus de soare. Pentru o cana de cafea cu mult lapte, asa cum iti place. Pentru imbratisarea unui prieten, pentru o prajitura la care poftesti de mult. Pentru sentimentul de acasa. Pentru oamenii putini care ti-au ramas, pentru drumurile lungi cu masina, pentru prima intalnire cu oceanul, pentru vocea din telefon care spune ca-i lipsesti. Dar cateodata iti vine sa mori. Doar pentru ca nu esti niciodata de ajuns. Pentru ca n-ai fost vreodata. Si nici nu vei fi. – Ti-am povestit cum a fost cand am descoperit timpul? – Stii ca atunci cand eram mica si ploua afara, stateam pierduta ore intregi la geam uitandu-ma cum fulgera?

N-au copilarit impreuna, dar era ca si cand. Ea nu mai cunoscuse pe nimeni asa. Brutal de sincer, apasat in discurs, usuratic cu gandurile. Si cu cuvintele uneori. Prea mari ca sa le faca fata, prea mici ca sa il incapa. Se pierdea in pledoarii, in idei, in ce are de facut. Ea il asculta atent si incerca sa auda. Sa asculte dincolo de vocile care il strigau in cap. Lui ii e frica de intuneric, pe ea o sperie prea mult lumina. Ei ii place caldura, el are nevoie de distanta. Se intalneau in penumbra, in mijloc, in purgatoriu. Niciodata prea bine, cu gandul mereu la mai rau. Ei nu erau buni. Nici rai. Erau oameni,” este o parte din textul postat de Livia Eftimie pe InstaStory.

Partenerii Nostri