Lora (4)
Vedete Foto: Facebook/Lora

Lora si Ionut Ghenu au amanat din nou nunta "S-au intamplat niste lucruri la mine..."

Articol scris de UTV Data publicării:

Lora si Ionut Ghenu sunt impreuna din 2014, insa nu au facut pana acum pasul cel mare. Desi isi doresc foarte mult acest lucru, ei au amanat nunta de mai multe ori, pe motiv ca au intervenit diverse mici probleme in vietile lor profesionale.

Artista vorbise despre planurile pentru nunta programata anul acesta, dar proiectele profesionale au acaparat-o ca de obicei, si cei doi parteneri s-au vazut nevoiti sa amane mult asteptatul eveniment.

Lora si Ionut Ghenu isi traiesc frumoasa poveste de dragoste care a inceput cu 10 ani in urma, iar faptul ca sunt ca si casatoriti nu ii preseaza in niciun fel sa se grabeasca cu nunta.

"Am vrut sa ne facem nebunia si la inceputul acestui an. S-au intamplat niste lucruri la mine in companie si a trebuit toata atentia mea sa fie acolo. Refuzasem si un proiect de televiziune mare. Nu eram sigura ca am facut ce trebuie," a spus Lora intr-un interviu pentru Unica.ro

Artista a marturisit intr-un interviu recent ca ce stie sigur despre nunta este ca vrea un decor cu multe flori care sa-i aminteasca de Bali.

Lora a vorbit despre secretul unei afaceri de succes

„Greu. Nervi intinși la maximum. Multe chestii nu-mi ies. Nu am rabdare. Dar am invatat o chestie foarte importanta, sa ma inconjor de oameni care au calitatile pe care eu nu le posed. Daca eu nu am rabdare, am grija sa aiba cei de langa mine si sa gandeasca contracronometru, sub presiune, sa fie acolo si pentru mine si pentru ce avem noi de facut. Ma ajuta foarte mult echipa pe care am reusit sa o strang in jurul meu”, a mai spus Lora pentru sursa citata.

Etichete: lora , nunta , cuplu

Partenerii Nostri