meghan markle
Vedete

Lovitura pentru Meghan Markle! Vedeta si printul Harry au fost dati in judecata

Articol scris de UTV Data publicării:

Samantha Markle, sora vitregă a ducesei a dat-o în judecată pe Meghan Markle pentru „defăimare şi minciuni vătămătoare”. Această plângere vine după comentariile făcute de Meghan Markle în interviul cu Oprah Winfrey din 2021. Ea susține că a fost defăimată atunci când Meghan „în mod fals și rău intenționat” a spus că este „un copil singur la părinți”.


În cadrul interviului mult așteptat cu Oprah Winfrey, cuplul a discutat despre familie, viața regală și sănătatea mintală.


În plângerea sa, Samantha Markle asigură că Meghan a făcut „declaraţii evident false şi rău intenţionate” în faţa unui public estimat la 50 de milioane de telespectatori şi că a fost supusă astfel la „umilinţă, ruşine şi ură la nivel mondial.


Meghan Markle se apara si sustine ca, sora ei vitregă, pe care nu o mai văzuse de „cel puţin 18 sau 19 ani”, şi-a luat numele de familie înapoi după ce ea a început să se întâlnească cu Prinţul Harry. „Cred că asta spune multe”, a adăugat ea. Ea susţine că a crescut „ca un singur copil la părinţi”. Ceea ce Samantha Markle respinge, indicând că a petrecut mult timp cu sora ei mai mică şi chiar „a trăit în aceeaşi casă la un moment dat”.

Partenerii Nostri