Pre-GRAMMY Gala, Arrivals, Beverly Hills, California, USA - 3 Feb 2024
Vedete Foto: ProfiMedia Images/Machine Gun Kelly

Machine Gun Kelly si-a acoperit vechile tatuaje din partea superioara a corpului: “Doar in scopuri spirituale”

Articol scris de UTV Data publicării:

Machine Gun Kelly este deja bine cunoscut pentru stilul sau excentric pe care il abordeaza si a reusit sa-si socheze fanii inca odata dupa ce a postat pe Instagram o fotografie cu noul sau tatuaj. Artistul si-a acoperit complet zona pieptului, umerii si bratele cu cerneala neagra.

Artistul, in varsta de 33 de ani a colaborat pentru acest tatuaj cu artistul sau, Roxx. Potrivit acestuia, MGK s-a implicat intr-o “consultare speciala”, inainte de a incepe aceasta procedura.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Machine Gun Kelly a spus ca vechile sale tatuaje nu mai rezonau cu el si cu evolutia sa personala, descriindu-le drept “haotice.

Cerneala neagra invaluie partea superioara a corpului sau, lasand vizibile doar cateva dintre vechile tatuaje prin golurile din design. A ramas la vedere tatuaj pe care scrie “doar localnici” si tatuajul care portretizeaza un barbat ce tine in mana o pancarta pe care scrie “Vreau schimbare”.

Etichete: machine gun kelly

Partenerii Nostri