*EXCLUSIVE* The Romanian Actress and Model Madalina Diana Ghenea enjoying her time at the beach with rumoured boyfriend Andrea Castagnola at Paraggi beach.
Vedete Foto:Profimedia Images/Madalina Ghenea si fetita ei Charlotte

Madalina Ghenea a organizat o petrecere ca in povesti pentru fetita ei. Charlotte a implinit sapte ani si ii seamana leit actritei

Articol scris de UTV Data publicării:

Madalina Ghenea a organizat o petrecere superba pentru fetita ei. Charlotte a implinit sapte ani si nu a avut parte de una, ci de patru zile de distractie. Fotomodelul este discret cand vine vorba de viata personala dar de data aceasta nu a putut rata ocazia sa nu posteze imagini alaturi de fiica si mama ei.

img

Pe langa cariera din ce in ce mai infloritoare, cea mai mare bucurie a fotomodelului este fetita ei. Charlotte locuieste alaturi de ea in Milano acolo unde se afla si mama vedetei, care este si cel mai mare ajutor al ei.

“In urma cu 7 ani am creat o opera de arta”, a scris Madalina Ghenea in dreptul unei fotografii cu Charlotte Eveline.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Tatal micutei nu a fost prezent la petrecere, dar nici nu este de mirare, intrucat Matei Stratan spunea anul trecut ca e gata sa apeleze la justitie sa-si aduca fetita in tara. Madalina nu si-a dat inca acordul sa-si lase fiica sa plece din Italia si sa ajunga in vizia si la familia din Romania.

„Situatia a ramas aceeasi, merg in Italia sa o vad. Si parinții mei la fel, mama a fost recent. Sunt de acord ca poate ar trebui sa fac demersuri legale, atata timp cat nu se ajunge la o intelegere amiabila. Daca altceva nu se poate face, vom ajunge si la asta. Dar sper ca totul va fi bine, ca in viitorul apropiat ne vom pune de acord”, a declarat Matei Stratan, pentru CANCAN.RO.

Etichete: copil , madalina ghenea

Partenerii Nostri