Madonna Celebrity Sightings In Milan, Italy - 23 Nov 2023
Vedete Foto: ProfiMedia Images/Madonna

Madonna a fost data in judecata de fani dupa ce a intarziat la propriul concert

Articol scris de UTV Data publicării:

Madonna a fost data in judecata de doi fani care o acuza ca si-a inceput concertul foarte tarziu iar ei au avut probleme cu transportul in timpul noptii si le-a fost greu sa maearga la munca a doua zi dimineata, conform The Guardian.

Michael Fellows si Jonathan Hadden sustin ca au cumparat bilete la spectacolul din 13 decembrie de la Barclays Center, ca parte a turneului Celebration. Spectacoul era anuntat sa inceapa la ora 20:30 dar artista a urcat pe scena la ora 22:30, se arata in plangerea penala depusa la tribunalul federal din Brookyln.

Madonna on social media

Madonna a fost data in judecata chiar de fanii ei

Concertul s-a terminat in jur de ora 1 dimineata iar cei doi fani spun ca au “fost blocati in miez de noapte” si au avut probleme cu mijloacele de transport care erau tot mai putine, iar varianta transportului privat era foarte scumpa. Totodata ei au spus ca incheierea concertului la o ora asa tarzie le-a afectat si capacitatea de a-si indeplini sarcinile de a doua zi.

Fellows si Hadden o acuza pe Madonna si pe organizatorii turneului de “practici comerciale incorecte, neloiale si/sau inselatoare” in ceea ce priveste ora tarzie a concertului, ceea ce ei sustin ca reprezinta o incalcare a contractului si “un exercitiu de falsa publicitate”.

Madonna s-a mai confruntat cu un proces similar in 2019 cand un fan din Florida a sustinut ca intarzierea ei la concert a fost o incalcare a contractului.

Etichete: concert , madonna , fani

Partenerii Nostri