madonna
Vedete

Madonna il critica pe 50 Cent pentru ''scuzele false''. ''Niste scuze nu sunt valide daca nu esti constient de motivul pentru care iti ceri scuze (...)''

Articol scris de UTV Data publicării:
Inainte de a-si oferii scuzele, pe care Madonna le-a etichetat drept „tampenii invalide'', 50 cent a luat, initial, in ras pozele Madonnei in care aceasta aparea pe un pat, in lenjerie intima.
 
Oook.. hai sa vedem cum a reactionat Madonna la scuzele acestuia.
 
Well, ea a scris: „Raspuns cu intarziere catre 50Cent și scuzele lui false. Am fost ocupata, mai bine mai târziu decât niciodată!!! Am avut câteva lucruri pe care trebuia să le spun. @ 50Cent, incercai să mă batjocoresti. Încercai să ma umilești. Scuzele tale sunt false, sunt o prostie și nu sunt valide." 
 
Mai mult, rapunsul intarziat al Madonnei vine după ce 50Cent a mentionat-o ​​într-un tweet șters la scurt timp dupa ce a fost postat, în care a spus că „nu a intenționat să-i rănească sentimentele” după ce a comparat fotografia de sub pat cu imaginea Vrăjitoarei cea rea, din filmul „Vrăjitorul din Oz”, zăcând fara viata sub casă. Oooook....
 
Într-un videoclip, Madonna a explicat: „O scuza nu este valabilă dacă nu știi pentru ce îți ceri scuze. Ar trebui să-ți ceri scuze pentru comportamentul și remarcile tale misogine, sexiste si legate de varsta. Nu mi-ai rănit sentimentele, pentru că nu am luat-o personal. N-aș putea niciodată să o iau personal pentru că nu vii dintr-un loc rational."
 
În cele din urmă, totuși, Madonna a continuat susținând că l-a „iertat” pe rapper pentru cuvintele sale și i-a urat „toate cele bune”.
 
Ea a concluzionat: "În sfârșit, vreau doar să spun, te iert. Sper ca într-o zi te vei trezii și vei vedea un alt punct de vedere. Îți doresc toate cele bune".
Etichete: utv , madonna , 50 cent

Partenerii Nostri