britney-madonna
Vedete

Madonna si Britney Spears planuiesc un turneu impreuna! "As vrea s-o sarut iar pe Britney!"

Articol scris de UTV Data publicării:

In timpul unei sesiuni de Q&A pe Instagram Live, Madonna ia fost intrebata de un fan daca intentioneaza sa faca, din nou, un turneu intr-o zi.

"La naiba, da! Trebuie sa fac", a raspuns cantareata, adaugand: "Stadium baby! Eu si Britney, ce zici de asta?"

Cantareata a sugerat ca ea si Spears ar putea „recrea originalul (sarutul)”, referindu-se la sarutul lor de pe scena din 2003, care a facut ravagii. La cateva luni dupa acel sarut, Madonna si Britney au colaborat la piesa "Me Against the Music".

Daca turneul ar avea loc vreodata, aceasta ar fi prima lor reprezentatie impreuna la peste un deceniu. Ultima oara cand Britney si Madonna au fost impreuna pe scena s-a intamplat in 2008, cand au interpretat un duet pe piesa Madonnei "Human Nature", in timpul turneului ei "Sticky&Sweet".

Artista a remarcat ca ideea este „foarte cool”, dar „nu este sigura” daca Britney nu s-ar simti „folosita”.

Britney, in varsta de 40 de ani, nu a mai cantat live de cand si-a incheiat turneul "Piece of Me" in octombrie 2018. Ea a sustinut ca a fost fortata sa mearga in turneu in timp ce era sub tutela si, deoarece aranjamentul legal a fost reziliat in noiembrie, Britney  a declarat ca nu i-a placut sa faca turnee si ca nu are intentia de a face acest lucru din nou in viitor.

Madonna a sprijinit public miscarea #FreeBritney pentru a o elibera pe cantareata de sub tutela, anul trecut, scriind pe Instagram: „Da-i viata acestei femei inapoi. Sclavia a fost abolita cu atata timp in urma! Moarte patriarhatului lacom care a facut asta femeilor de secole... Aceasta este o incalcare a drepturilor omului! Britney, venim sa te scoatem din inchisoare!"

Ce credem noi? Sarutul e asigurat, ramane sa vedem daca va avea loc pe scena sau in afara ei! :)))

Etichete: madonna , britney spears

Partenerii Nostri