Laura-Cosoi-alaturi-de-mama-ei
Vedete Foto: Facebook/ Ligia Cosoi si Laura Cosoi

Mama Laurei Cosoi a murit: "Mami, te iubim dincolo de viata asta"

Articol scris de UTV Data publicării:

Inainte de Sarbatori, Laura Cosoi a primit o lovitura grea de la viata. Ligia Cosoi, mama actritei, s-a stins din viata iar familia actritei sufera cumplit in urma acestei pierderi.

Anuntul a fost facut pe Facebook, unde Laura a postat o poza alaturi de mama ei si sora ei, insotita de urmatorul mesaj:

"Mamica noastra draga si buna a plecat la Domnul! Mami, te iubim dincolo de viata asta. Esti in inima noastra", a scris Laura Cosoi.

Laura-cosoi-ligia-cosoi-si-sora-artistei

Mama Laurei Cosoi a fost diagnosticata cu cancer de col uterin

Ligia Cosoi a fost diagnosticata in 2008 cu cancer de col uterin, iar in anul 2021 reusise sa invinga boala. Ligia vorbise in cadrul unui proiect organizat de asociatia "Bucuria de a fi" despre probleme ei de sanatate.

"Nu fusesem de 4-5 ani la un control, e drept, nu ma durea nimic. Am ajuns intamplator la spital si, aparent, eram intr-un stadiu in care abia mai puteam fi operata daca nu ma grabeam. Ma simteam vinovata ca nu am facut controale la timp si acum copiii isi ascundeau lacrimile, se indepartau din cand in cand de mine si nu intelegeam de ce ma luau si ma plimbau, sa-mi mai ia gandul. Este o lupta pe care trebuie sa ti-o asumi si sa faci tot ce e posibil din partea ta. Sigura ca exista si imprevizibilul. Estia un plan acolo Sus cu noi si foarte mult nu poti influenta, dar trebuie sa te iubesti, sa ai prioritati, sa intelegi ca e un moment critic si ca l-au mai depasit si altii", a spus Ligia Cosoi la acel moment.

Se pare ca, dupa ce in anul 2021 Ligia a castigat lupta cu cancerul de col uterin, acesta ar fi recidivat de putin timp, lucru care a dus la deznodamantul tragic.

Ligia Cosoi in tinerete

Vedetele din showbiz sunt alaturi de Laura Cosoi

Mai multe vedete i-au transmis mesaje de condoleante Laurei:

"Condoleante. Dumnezeu sa va dea putere", a scris Gina Pistol

"Dumnezeu sa o odihneasca! Sunt cu gandul la voi, imi pare atat de rau! Ramane amintirea ca o relatie asa magica ca a voastra putini au norocul sa cunoasca", a scris Andreea Ibacka.

Mesaje de sustinere din partea vedetelor din showbiz

Partenerii Nostri