Vedete

Mama lui Pop Smoke nu mai poate asculta muzica absolut deloc. ''Este foarte dureros!''

Articol scris de UTV Data publicării:

La un an de la moartea rapperului Pop Smoke, mama acestuia, Audrey Jackson, a dezvaluit recent, in cadrul unui interviu pentru The Breakfast Club, ca dupa moartea fiului sau nu mai poate asculta muzica absolut deloc, incercand chiar sa o evite cat de mult poate, deoarece, potrivit spuselor ei, ''este foarte dureros''.

''Este foarte dureros. Ar fi trebuit sa fie aici cu tine... la The Breakfast Club. Te-ar fi ascultat in fiecare zi. Statea in bucatarie, la masa, si te asculta in fiecare zi. Acesta ar fi trebuit sa fie momentul lui.'', spune Audrey Jackson.

De asemenea, aceasta a mai adaugat ca pe langa faptul ca nu mai poate asculta muzica lui Pop Smoke,  aceasta nu mai poate asculta nici alte piese lansate de alti artisti, deoarece muzica a fost legatura lor speciala. ''Muzica a fost legatura noastra. Era momentul nostru. Am dansat, am cantat impreuna. Relatia noastra a fost in jurul muzicii pe care o ascultam in casa noastra. Este dificil, intr-adevar este dureros si nu devine mai usor cu timpul, ci devine din ce in ce mai greu.''

In alta ordine de idei, Audrey Jacskson si sotul ei, Greg Jackson, in colaborare cu organizatia de tineret I Will Graduate, au lansat luna trecuta o campanie online impotriva violentei cu arme de foc, prin care ridica un awareness in randul tinerilor, despre modul in care violenta cu arme distruge familii, si, de asemenea, intentioneaza sa continue extinderea fundatiei Pop Smoke's Shoot for the Stars, pe care rapperul o incepuse, care isi propune sa le ofere copiilor acces la tehnologie si educatie.

''Pe 19 februarie, la 4 dimineata, un pistol a fost folosit pentru a-i lua viata fiului mei. Il cunosti drept Pop Smoke, noi il numim Shar. Din cauza violentei armelor, nu-l voi mai vedea niciodata pe fiul meu coborand pe treptele casei noastre. Nu ma va mai lua niciodata de mana si nu va mai dansa cu mine. Violenta cu armele distruge familii. Acest lucru trebuie sa se opreasca aici.'', a spus Audrey Jackson.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

PSA GUN VIOLENCE from Umbrella Factory on Vimeo.

Partenerii Nostri