Britney-Spears-Larry-Randolph
Vedete

Managerul lui Britney Spears a demisionat!

Articol scris de UTV Data publicării:

Britney Spears a ramas fara managerul cu care a lucrat timp de 25 de ani. In ultimii doi ani relatia dintre cei doi a fost lipsita de comunicare, iar Larry Rudolph a decis sa-si dea demisia.

„Au trecut peste doi ani si jumatate de cand eu si Britney am comunicat, iar ea mi-a spus ca vrea sa ia o pauza din muzica. Astazi am devenit constient de faptul ca Britney isi doreste sa se retraga din industrie”- a scris Larry intr-o scrisoare adresata lui Jamie Spears si avocatului Jodi Montgomery.

Ba mai mult, managerul a dezvaluit ca nu a luat parte la tutela sub care Britney a fost pusa din 2008 si ca ii lipsesc multe piese din puzzle-ul acestui proces care ii distrug viata lui Spears, adaugand ca nu mai vede necesare serviciile sale, atat timp cat nu mai sunt dorite.

„Mereu voi fi mandru de ce am realizat impreuna timp de 25 de ani. II doresc sa fie sanatoasa si fericita si mereu voi fi aici pentru ea, daca va avea nevoie de mine, asa am facut mereu!”- a adaugat Larry.

Sa fie oare o coincidenta faptul ca decizia acestuia de a se retrage vine la scurt timp dupa marturia lui Britney depusa la tribunal in care spune ca isi doreste sa renunte la a mai fi sub tutela tatalui sau, cerere care i-a fost respinsa? Hmmm, nu credem. Se pare ca managerul a fost afectat de lipsa de comunicare si de faptul ca Britney a ales sa nu-i spuna despre aceasta decizie a ei.

In randul clientilor lui Rudolph sunt Steven Tyler si Aerosmith, iar pe Britney a manageriat-o din 1995 pana in prezent, cu o scurta pauza intre 2007 si 2008.

Din 2019, artista a decis sa ia o pauza de la muzica, insa, speram sa se reintoarca si sa ne dea piese noi de pus pe repeat, asa cum doar ea stie sa o faca!

Go, Britney, go! U are the best! <3 

Partenerii Nostri