Celebrity Social Media Photos!
Vedete

Mariah Carey s-a despartit de dansatorul Bryan Tanaka dupa 7 ani de relatie

Articol scris de UTV Data publicării:

Regina Craciunului a ramas singura chiar in pragul sarbatorilor de iarna. Anuntul a fost facut chiar de Bryan Tanaka, dansatorul de rezerva devenit director de creatie si partener al cantaretei Mariah Carey.

Anuntul a fost facut miercuri, intr-o declaratie data pentru The Associated Press si publicata, ulterior, pe contul sau de Instagram.

"Cu emotii amestecate, impartasesc aceasta actualizare personala cu privirea la separarea mea amiabila de Mariah Carey, dupa sapte ani extraordinari impreuna. Decizia noastra de a porni pe cai diferite este reciproca si o facem cu un respect profund si un sentiment coplesitor de recunostinta pentru timpul nepretuit pe care l-am impartasit. Amintirile pe care le-am creat si colaborarile artistice sunt gravate in inima mea pentru totdeauna. Astept cu nerabdare sa-mi continui calatoria, stiind ca pasiunea mea pentru inspiratie, dans si artele creative va rezona in capitolele ce vor urma", a scris Bryan pe Instagram.

Celebrities spotted in Aspen

Mariah Carey si Bryan Tanaka s-au cunoscut pe scena

Cei doi s-au intalnit pentru prima oara in 2006, cand Tanaka s-a alaturat turneului "The Adventures of Mimi" ca dansator de rezerva. Relatia dintre cei doi a fost platonica pana in anul 2017, cand Mariah a confirmat relatia.

"O sa spun atat: Chiar nu vorbesc despre viata mea personala. Pur si simplu nu ma simt confortabil sa vorbesc despre viata mea personala. Eu si iubitul meu nu vrem sa facem asta", a declarat artista la acea vreme.

Zvonurile privind despartirea celor doi au aparut luna trecuta, cand fanii au observat ca Tanaka nu s-a alaturat lui Carey in turneul ei "Merry Christmas One and All!".

Mariah Carey si Bryan Tanaka poza de revelion impreuna in 2017

Etichete: craciun , mariah carey

Partenerii Nostri