Vedete Foto: Facebook/Mihai Bendeac Facebook/Florin Piersic

Mihai Bendeac, intalnire emotionanta cu maestrul Florin Piersic

Articol scris de UTV Data publicării:

Florin Piersic: “Bendeac te iubesc mult, nici nu-mi vine sa cred! Este cea mai mare satisfactie pe care o am in ultimii ani. De ani de zile te caut si nu imi dai un semnal.”

Mihai Bendeac s-a intalnit la Timisoara cu celebrul actor Florin Piersic iar momentul a impresionat pe toata lumea. Actorul a impartasit momentul plin de emotie cu urmaritorii lui de pe Instagram:

“M-am intalnit la Timisoara cu maestrul Piersic dupa multi ani… Pe langa emotia imensa si, evident, inerenta avand in vedere ca respir acelasi aer cu cea mai mare vedeta a Romaniei, am aflat cu stupoare ca in ultimii ani ar fi incercat sa ia legatura cu mine dar ca persoane “binevoitoare” i-au spus ca “nu mai vreau sa stiu” de dumnealui.”

Florin Piersic: “Tu imi spui mie mastre? Pai eu atunci tie cum sa iti spun? Bendeac eu ti-am scris, comunic la toata lumea si imi spun unii, “nici nu te cunoaste”, si tu vi acum sa imi pupi mana? Pai tu esti nebunie de om. Mai, esti adorabil, Bendeac. El e extraordinarul Bendeac!”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri