mih dorian
Vedete

Mihai Traistariu s-a despartit de iubita din cauza lui Dorian Popa!

Articol scris de UTV Data publicării:

Se pare ca, in cazul lui Mihai Traistariu, Cupidon a ratat din nou!:)

Motivul despartirii?! Dorian Popa! Sigur va intrebati  de ce si cum a aparut Dorian in povestea asta. Well, fosta iubita a lui Mihai urmarea intens vlogurile lui Popa. Mai exact, isi petrecea toata ziua privindu-l si admirandu-l pe vlogger.

„Am avut o discutie de aproximativ o ora, dupa care am ajuns la aceasta concluzie. Pentru ca, oricum, de abia ne vedeam prin casa. Eram chiar la mine la mare, la Constanta, și i-am zis: „Uite, vezi, eu am venit si tu nici macar nu te-ai ridicat de pe canapea. Stai pe telefon toata ziua si te uiți pe YouTube la Dorian Popa, iar eu toata ziua am treaba si cand vin acasa nu ma vezi. Devenisem invizibil pentru ea.”, a declarat Mihai pentru cancan.ro.

Cum, necum, nici de data asta fluturii din stomac n-au durat prea mult. :(  De data aceasta, insa, cantaretul este constient ca a fost doar vina lui, pentru ca isi indreapta mereu privirea spre fete de 20 de ani, el avand 41.

“Fetele le atrag si fara bani. Nu mai functionez asa de multa vreme. Simt dinainte de a ma intalni cu o fata daca e pentru bani sau nu. Eu sunt timid, intr-un fel, si la inceput ma lasam ales, dar acum le aleg eu pe ele. Eu mi-am ales-o si stiu deja cum sa aleg, am experienta. La inceput eram mai copil, mai naiv, aruncam cu banii peste tot, dar acum nu mai fac asa.", a continuat cantaretul.

Mihai a dat toate cartile pe fata si a vorbit, cu sinceritate si in detaliu despre perioada tumultuoasa prin care a trecut alaturi de fata respectiva.

"Ea voia la club, iar eu nu sunt cu galagia.Eu nu faceam crize de gelozie, dar ea era cat pe ce sa ma insele, iar eu nu dadeam curs avansurilor. Eu sunt un tip foarte corect intr-o relatie. Cat timp am relație nu merg în alta parte, daca nu am atunci pot sa am aventuri”", a continuat Mihai.

In cele de urma, s-a rupt lantul de iubire, iar Mihai s-a reintors la burlacie si a renuntat la toate planurile de viitor pe care le avea cu domnisoara pentru ca ii dadea mari batai de cap , galagie, iz de adulter  si exces de vlog...sau de Dorian. Cat despre Dorian Popa…ne-ar placea sa fim langa el atunci cand va afla noutatile mondene! :D

Partenerii Nostri