Vedete

Miley Cyrus are un nou iubit! Vezi cine e norocosul!

Articol scris de UTV Data publicării:

Are Miley Cyrus un nou iubit? DAAAA! Afla ca, la mai bine de un an de la despartirea de Cody Simpson, mai nou, artista se iubeste cu bateristul Maxx Morando! Ei bine, se pare ca zvonurile potrivit carora cei doi ar forma un cuplu au inceput inca de anul trecut, cand cei doi au fost impreuna la o prezentare de moda a unui brand celebru cand, la un moment dat, cei doi au aparut tinandu-se de mana. Tot atunci Miley l-a imbratisat pe Maxx in vazul tuturor.

Asadar, la doar cateva luni distanta, iata ca adevarul a iesit la iveala dupa ce acestia au fost surprinsi in ipostaze tantre la balconul unui hotel din Miami.

Mai mult, o sursa din anturajul celor doi a confirmat pentru E!News ca cei doi sunt oficial impreuna. „A inceput o relatie cu Maxx si este fericita. Este oficiala treaba intre ei.”.

De asemenea, tot sursa mentionata anterior a declarat pentru E!News ca pe cei doi ii leaga simtul artistic si creativitatea pe care ambii o au, mai ales atunci cand vine vorba de muzica.

Cat despre Maxx, asa cum spuneam mai sus, vine tot din lumea muzicii, are 23 de ani si este fostul baterist al trupei The Regrettes si, da, trebuie sa recunoastem ca ii sta tare bine alaturi de Miley. 

Well, ce zici? That's a Perfect Match or not? Noua ni se pare un cuplu reusit. <3

Etichete: utv , unews , miley cyrus , maxx morando

Partenerii Nostri