WhatsApp Image 2023-12-04 at 18.05.59
Vedete Foto: Mircea Bravo

Mircea Bravo a intrat cu masina intr-un stalp. Vezi care a fost primul lui mesaj dupa accident

Articol scris de UTV Data publicării:

Vloggerul Mircea Bravo a fost implicat intr-un accident in judetul Bihor. Actorul a intrat cu masina intr-un stalp de sustinere a retelei electrice.

Politistii din Beius au fost sesizati luni, la ora 9:23, printr-un apel la 112 ca pe drumul judetean 764, in localitatea Rosia, judetul Bihor, s-a produs un accident rutier.

Din investigatiile facute la fata locului de catre politistii rutieri din Beius reiese ca soferul ar fi pierdut controlul asupra directiei si ar fi intrat pe contrasens si ar fi lovit un stalp de sustinere a retelei electrice.

In urma accidentului rutier, o femeie, pasagera in vehicul, ar fi suferit leziuni usoare, pentru ingrijirarea acestora a fost transportata la spital.

Mircea Bravo a fost testat cu aparatele etilotest si DrugTest, iar rezultatele au fost negative, potrivit politiei.

Mesajul lui Mircea Bravo dupa accident

„Luni, 4 decembrie a.c., în jurul orei 09.23, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Beiuş au fost sesizaţi, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor prin S.N.U.A.U. 112, că, pe drumul judeţean 764, în localitatea Roşia, judeţul Bihor, s-a produs un accident rutier. Din primele investigaţii efectuate de către poliţiştii rutieri din Beiuş, s-a constatat că, în evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism, al cărui conducător, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei, ar fi pătruns pe sensul opus de circulaţie şi ar fi lovit un stâlp de susţinere a reţelei electrice”, a transmis, luni, IPJ Bihor.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: accident , mircea bravo , vlogger

Partenerii Nostri