rs_1024x759-200519173603-1024_Machine_Gun_Kelly_MP_5.19.20
Vedete

New couple alert! Machine Gun Kelly & Megan Fox formeaza un cuplu!

Articol scris de UTV Data publicării:

New couple alert! Machine Gun Kelly si focoasa actrita Megan Fox  par a forma un cuplu, atat in noul clip al artistului pentru piesa ''Bloody Valentine'', cat si in viata reala, desi toata lumea stia ca actrita are o casnicie de 10 ani cu actorul Brian Austin Green.

Well, guess what! Brian a confirmat recent, in cadrul unui podcast, ca el si Megan au pus capat casniciei, intentia venind din partea sotiei sale. Deci, actrita e ''libera de contract'', cum s-ar spune.

Potrivit declaratiei unei surse pentru Us Weekly, Megan si Machine Gun Kelly formeaza deja un cuplu, ajungandu-se aici datorita programului de lucru comun. "Au inceput ca prieteni, iar de aici relatia lor s-a transformat in altceva. Megan crede ca MGK este un tip foate cool, asa ca totul a devenit romantic. Categoric sunt impreuna si vor sa vada unde vor duce toate acestea".

Cei doi s-au cunoscut in toamna anului trecut, la filmarile productiei " Midnight in the Switchgrass", iar zvonurile legate de relatia celor doi  au aparut dupa ce acestia au fost fotografiati impreuna, saptamana trecuta, in masina rapperului.

Daca stam bine sa ne uitam... parca sunt cam frumosi impreuna, nu? <3

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Partenerii Nostri