Vedete

New mommy in town! Nicole Cherry a adus pe lume primul ei copil!

Articol scris de UTV Data publicării:

Nicole Cherry si logodnicul ei, Florin Popa, sunt in culmea fericirii dupa ce au devenit parintii unei fetite adorabile! Mai mult, se pare ca Nicole a avut parte de cadoul vietii ei, deoarece micuta Anastasia a venit pe lume pe 27 Noiembrie, cu doar cateva zile inainte de ziua ei de nastere. Ce frumoooooos! <3

Da, pe 5 Decembrie, Nicole va implini 23 de ani si fericirea de a fi mamaica e cu atat mai mare acum, deoarece Nicole a marturisit ca isi dorea foarte mult ca atunci cand va avea un copil sa fie in aceeasi zodie ca ea. Iata ca dorinta i-a fost indeplinita!

"Eu mi-am programat copilul. Voiam foarte tare sa fie in zodia Sagetător. Dar nu aveam pretentii ce sa fie. Cand am aflat ca e fetita, am fost super emotionata, a fost un soc. Calculele babesti imi aratau ca o sa am baiat", a povestit Nicole atunci cand a fost invitata la Dimneata Blana, tot atunci dezvaluind si numele pe care urma sa-l aiba fetita.

Ah si apropo de numele micutei, afla ca, potrivit declaratiei lui Nicole pentru Viva.ro, numele Anastasia i-a aparut intr-un vis! „Abia am asteptat momentul asta, in care sa le spun tuturor numele. Ca am fost intrebata mereu daca ne-am gandit la nume si mereu le spuneam oamenilor ca nu pot spune inca. Anastasia Popa. Anastasiaaaaaa mea! Iar numele Anastasia mi-a aparut intr-un vis”.

Well, aflata inca in maternitate, Nicole si-a dorit sa impartasasca cu fanii primele impresii si imagini cu micuta Anastasia. Drept urmare, a postat o poza suuuper cute cu ea si fiica ei pe contul ei de Instagram, iar comentariile si aprecierile au inceput sa curga!

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„E minunata, nu ca e a mea, dar e minunata! M-am topit, nu mai pot dupa ea! Doamne, ce frumos! Multumim, am primit enorm de multe mesaje. Ne vedem curand. Suntem bine”, a spus Nicole in story-urile puse pe Instagram.

Cat despre starea artistei, atat ea cat si fiica ei se simt minunat, sunt sanatoase si se bucura din plin de aceasta noua etapa plina de emotii.

Congrats, Nicole & Florin! 

Etichete: utv , nicole cherry , unews

Partenerii Nostri