cover riri
Vedete

New parents on the block! Rihanna si A$AP Rocky vor deveni parinti!

Articol scris de UTV Data publicării:

New mommy in town! Da, da, nimeni alta decat Rihanna se alatura clubului mamicilor din "pandemie"! Si n-au fost putine la numar, stim cu totii!<3

Cum au ales cei doi sa faca publica vestea care circula ca zvon pana acum? Well, in timpul unei plimbari de weekend prin Harlem, New York, cantareata si-a scos burtica la vedere, this is so cuuuuuute!

Chiar daca vremea nu era tocmai calda, Riri nu a tinut cont si si-a lasat geaca roz descheiata pentru a scoate in evidenta faptul ca va deveni mama! Ea a completat look-ul cu bijuterii, o pereche de blugi rupti si o curea.

Daca pana acum cei doi si-au tinut relatia departe de ochii lumii, momentul acesta a fost unul pe care cei doi au simtit sa-l share-uiasca cu noi! Va vine sa credeti? Riri si A$AP vor avea primul lor copil! Doamne, ce frumusete o sa iasa!

Hai sa dam putin timpul inapoi, mai exact in noiembrie, cand fanii au inceput sa speculeze ca artista e insarcinata, insa ea a oprit zvonurile.

Daca ar fi sa facem un calcul simplu, noi credem ca era insarcinata inca din momentul in care a fost declarata erou national in Barbados. Ce ziceti? Se potrivesc calculele?

Cat despre viitor, Riri a declarat pentru British Vogue ca peste 10 ani isi doreste sa fie mama a 3 sau 4 copii! Deci, sigur, nu se va opri aici!

Much looooove, guys! We are super happy for yoooooooou! <3

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri