Vedete

Nicole Cherry: "E greu. Imediat dupa ce am nascut, mi-a dat Andra un mesaj!"

Articol scris de UTV Data publicării:

Nicole Cherry a povestit cum este viata de mamica si ce s-a schimbat in familia lor in ultimele 2 luni, de cand a aparut Anastasia.

Desi este mamica tanara, avand doar 23 de ani, Nicole adora postura de mama si spune ca e cel mai frumos lucru care i se putea intampla.

"E greu. Imediat dupa ce am nascut, Andra mi-a dat un mesaj si mi-a urat "nopti fara colici". Zilele trecute m-am gandit si am zis ca stia Andra ce ma astepta. Au inceput colicii. Suntem la club in fiecare seara.", declara Nicole.

Intrebata fiind, cum se descurca cu Anastasia, Nicole a marturisit ca daca se intampla sa aiba treaba, mama ei o ajuta foarte mult, iar pentru asta e recunoascatoare. Mai mult, Anastasia are colici, iar noptile sunt albe, insa e doar o perioada.

De asemenea, Cherry spune ca si-ar dori ca fiica ei sa aiba ochii verzi, insa e prea devreme sa-si dea seama de detaliul ei: "Imi doresc sa aiba ochii verzi. Culoarea nu este, inca, definitiva. O data are ochii albastrii, o data sunt mai spre verzui. Nu-mi dau seama momentan."

Artista vrea sa revina la muzica, motiv pentru care a marturisit ca urmeaza multe surprize muzicale si proiecte noi, incepand cu luna februarie.

 

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri