Vedete

Nicole Cherry: "Numele mi-a aparut intr-un vis!"

Articol scris de UTV Data publicării:

Intr-un interviu acordat revistei Viva!, Nicole a marturisit ca este foarte activa, chiar daca este insarcinata si ca a lucrat la multe piese noi, printre care si cateva in limba spaniola. De asemenea, cantareata a acordat timp colectiei sale vestimentare YLLA, care se bucura de un succes imens pe social media.

Artista spune ca nu are o sarcina grea si ca totul decurge ok, fara probleme:

„La inceputul sarcinii, am avut greturi si eram mai obosita, atunci mi-a fost putin mai greu. Insa, dupa primele luni, greturile au disparut complet. Nici pofte nu pot sa zic ca am avut prea multe, dar de cand sunt insarcinata imi place si mai mult sa consum fructe si sa mananc sarat. La un moment dat, mi-a fost foarte pofta de suc de portocale. In schimb, nu prea pot sa mananc deloc dulce in perioada aceasta.”, a spus Nicole.

Cat despre numele fetitei sale, aceasta marturiseste ca a fost o alegere speciala, deoarece l-a visat!

„Abia am asteptat momentul asta, in care sa le spun tuturor numele. Ca am fost intrebata mereu daca ne-am gandit la nume si mereu le spuneam oamenilor ca nu pot spune inca. Anastasia Popa. Anastasiaaaaaa mea! Iar numele Anastasia mi-a aparut intr-un vis.”, a incheiat Nicole.

Much loooove pentru Nicole si abia asteptam sa o cunoastem pe Anastasia! <3

 

Partenerii Nostri