nicoleta-nuca (1)
Vedete Foto: Instagram/Nicoleta Nuca

Nicoleta Nuca s-a despartit de Alex Ursache, dupa 7 ani de relatie. Cei doi aveau planuri de nunta

Articol scris de UTV Data publicării:

Nicoleta Nuca a pus punct relatiei de sapte ani pe care o avea cu tobosarul Alex Ursache. Cei doi vorbisera inclusiv despre nunta, dar au decis sa o ia pe drumuri diferite. Artista a facut anuntul pe contul ei personal de Instagram.

„Cu parere de rau va anuntam ca eu si Alex am ales de comun acord sa o luam pe drumuri diferite intr-un mod matur, asumat si amiabil. Aceasta nu este o decizie impulsiva luata la nervi si suparare, ci una agreata impreuna dupa mult timp, discutii si incercari, insa, intr-un final, ne-am dat seama ca noi doar ne-am indepartat.

A fost o relatie frumoasa si pasionala, in centrul careia a fost extrem de multa dragoste si respect si prin care am evoluat ambii si am invatat unul de la celalalt o multime de lucruri frumoase. Motivele acestei despartiri nu le vom expune niciunul in mediul online sau in presa, pentru ca tinem la intimitatea noastra si la respectul reciproc pe care ni-l purtam, insa vreau sa stiti ca am ramas prieteni si ca ne vom sustine reciproc in continuare. Pe plan profesional vom mai lucra impreuna, cel putin temporar”, a transmis Nicoleta Nuca pe InstaStory.

nicoleta-nuca (3)

Nicoleta Nuca si Alex Ursache aveau planuri de nunta

Dupa cerere in casatorie emotionanta, care a avut loc anul dupa 3 ani de relatie la Istanbul, cantareata Nicoleta Nuca si iubitul ei, tobosarul Alex Ursache, isi doreau o nunta atipica, cu numai 15 invitati si care sa aiba loc in Italia.

,,Ne dorim o nunta foarte mica, cat mai mica si cat mai intima, la care vor participa doar cei mai apropiati oameni, gen parintii si prima mana de oameni din viata noastra si cam atat. Nu suntem genul cu evenimente grandioase si sute de oameni care sa vina doar sa faca prezenta. Nu vrem sa facem business din nunta. Cred ca ne rezumam la 15 oameni, la modul acela va fi.

Inca suntem nehotarati daca in general ne dorim nasi sau nu, pentru ca suntem bine merci asa. Probabil ca la ortodocsi nasii sunt obligatorii, dar noi nu suntem ortodocsi. Suntem crestini baptisti. Din cate stiu nu este obligatoriu sa ai nasi, cel putin la noi. Nunta va fi la anul daca ne ajuta Dumnezeu si daca reusim sa ne organizam cu toate, daca nu, cand va fi momentul potrivit. Nu ne grabim in privinta asta. Nu suntem genul sa punem presiune pe noi sau pe oamenii din jurul nostru. Vreau sa facem nunta asa cum ne dorim, acolo unde ne dorim, si cu oamenii pe care ii dorim alaturi. Evenimentul va avea loc pe insula Capri sau poate in nordul Italiei, undeva la Lago di Como, dar in Italia in principiu, cred ca este cea mai indragita varianta pentru noi", a povestit Nicoleta Nuca pentru revista VIVA!.

Partenerii Nostri